Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Byggeleder til entrepriseopgaver

CARSTEN KNUDSEN A/S søger dig, der gerne vil med ombord i en spændende virksomhed støbt af stærke traditioner, kvalitetshåndværk og jordnære værdier. Vores team er skruet sammen af engagerede og kvalitetsbevidste kollegaer med stort drive, fokus på teamånd og forståelse for den enkelte. Vi er i en spændende udvikling og derfor har vi brug for flere kompetente kollegaer til vores team i Ringe.

VI TILBYDER

Som byggeleder får du en spændende hverdag, hvor du har ansvaret for større og mindre entrepriser. Din hverdag består hovedsageligt af byggepladsledelse samt planlægning og håndtering af indkøb af materialer og underleverandører. Vi har kalkulationsansatte i huset, så beregning og tilbudsarbejde fylder meget lidt i din hverdag. Du er således vores vigtige bindeled mellem ledelse, samarbejdspartnere og egne håndværkere. Det ligger dig naturligt at sikre kvalitet i hele værdikæden og du forstår, hvordan man skaber god projektstyring for medarbejdere, samt sikrer en høj kvalitet i aftaler, deadlines og udførsel. Nøgleordene for denne stilling er

 • En spændende og alsidig hverdag med både store og mindre entrepriser

 • Faglige og personlige udviklingsmuligheder

 • Frie og selvstændige arbejdsforhold og gode it-systemer, der gør hverdagen smidig

 • ​En god løn efter kvalifikationer og bilordning
 • ​Du bliver en del af et super godt team i et uhøjtideligt miljø og en flad organisation
 • ​Du skal have et stærkt overblik, en skarp struktur og en imødekommende personlighed
 • ​Du kan lide at gå forrest, du er en naturlig leder og dit drive fodres, når der er ”gang i butikken”​

VI SØGER

Vi forestiller os, at du har erfaring fra en lignende stilling. Du foretrækker en hverdag, hvor der er højt til loftet, stor grad af frihed under ansvar og selvledelse.

Du kan lide at styre opgaverne og få tingene til at lykkes, og du formår at få alle facetter i indkøb, personaleledelse og projektstyring til at gå op i en højere enhed. Du har en god menneskeforståelse, naturlige lederevner og du har orden og struktur i din arbejdsstil. 

 • ​Du er faglig stærk inden for tømrer- og snedkerbranchen, faguddannet tømrer eller har en god erfaring ude fra byggepladsen.
 • ​Du er en teamplayer og en engageret, ledelsesstærk person med et stort overblik
 • ​Du er typen, der bevarer overblikket i travle perioder og trives med ansvar
 • ​Du har det gode humør og et positivt livssyn med på arbejde

SEND DIN ANSØGNING

til tb@carstenknudsen.dk – vi søger en, som kan tiltræde hurtigst muligt og behandler således ansøgninger løbende og fortroligt. Du kan se mere om os på https://www.carsten-knudsen.dk/ og du er meget velkommen til at ringe til Troels Brunholm på telefon 60 40 38 90 for at høre mere om os og stillingen.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Firmaoplysninger Ringe

Industrivej 24, 5750 Ringe
​CVR: 19433285

E-mail: mail@carsten-knudsen.dk 

Faktura: faktura@carsten-knudsen.dk 

EAN nummer: 5790002616921