Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Hovedentreprise: din specialist med 30 års erfaring

Skal du i gang med et byggeprojekt? Hos tømrer- og snedkerfirmaet CARSTEN KNUDSEN A/S vi gennem 30 år leveret kvalitetsbyggeri til vores kunder på Fyn og i resten af Danmark. Vi har især haft mange kunder i områderne omkring Ringe, Odense og Svendborg, men kører gerne langt for at hjælpe dig med hovedentreprise på dit næste projekt.

Carsten Knudsen har en medarbejderstab på ca. 80 veluddannede medarbejdere, der alle sammen er kvalitetsbevidste ambassadører og tilsammen udgør fundamentet for firmaets mission. Vores motto er: ”Sæt altid det stærkeste hold – og sæt de rigtige folk – på opgaven!” 

Det gennemsyrer beslutningsprocesserne i hele virksomheden, og på den måde kvalitetssikrer vi det udførte arbejde. Netop prioriteringen og forståelsen af kvalitet vil altid være vigtigst for alle medarbejdere hos Carsten Knudsen.

Få kompetent rådgivning om din entreprise

Vores veluddannede team beskæftiger sig med alle former for entreprise: totalentreprise, hovedentreprise, renovering, reparation, vedligeholdelse, om- og tilbygning samt nybyggeri. 

Vores hjemmebane er på Fyn, hvor langt størstedelen af vores opgaver udføres. Vi arbejder for et bredt spektrum af såvel private som erhvervskunder, professionelle bygherrer, kommuner, regioner og boligforeninger.

Vores dedikerede team hjælper dig med at komme trygt i mål med dit byggeprojekt. Vi arbejder efter skitser og enkle arbejdstegninger, og rådgiver gerne i valget af materialer, arkitekter, konstruktioner og montagemetoder.

Du skal med andre ord ikke tøve med at kontakte os for hjælp til din næste total- eller hovedentreprise.

Vi udfører alle former for entreprise:

  • Fagentreprise
  • Hovedentreprise
  • Totalentreprise

Vi udfører hoved- og totalentreprise ved mange forskellige opgaver

Tømrer- og snedkerfirmaet CARSTEN KNUDSEN A/S har eksisteret siden 1992, hvorfor vi har stor erfaring med mange forskellige projekttyper. Hvad end du skal bygge nyt hus eller renovere dit badeværelse, så tilbyder vi altid professionel entreprise. Det vil sige, at vi står for al koordinering og kontakt mellem de forskellige faggrupper i projektet. Gennem årene har vi opbygget et samarbejde og netværk af dygtige og specialiserede kvalitets-samarbejdspartnere, som vi har tillid til og det skaber værdi for vores kunder.

Kontakt os for et godt tilbud på hoved- eller totalentreprise

Ønsker du at modtage et godt og uforpligtende tilbud på entreprise, så kontakt os i dag. Hos os kan du være sikker på, at dit projekt bliver fulgt trygt til døren – hver gang!

Således udfører vi en projektgranskning før opstart, der sikrer, at byggeprojektet overleveres på bedste vis til byggeleder og samarbejdspartnere. Det giver overblik og god projektkommunikation, der minimerer fejl og tidsspild, og på den måde skaber værdi for vores kunder.

Kontakt os på telefon eller e-mail mail@carsten-knudsen.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Kontoret i Ringe: 62 62 38 76

Troels Brunholm

Administrerende direktør

Mobil: 60 40 38 90

E-mail: tb@carsten-knudsen.dk

Søren Knudsen

Byggeleder

Mobil:  60 11 75 73

E-mail: sk@carsten-knudsen.dk

Michael Vorm

Byggeleder

Direkte: 30 80 74 93
E-mail: mv@carsten-knudsen.dk

Preben Clausen

Byggeleder

​Direkte: 30 80 74 95

E-mail: pc@carsten-knudsen.dk

Kasper Højborg Lind

Byggeleder

​Direkte: 30 80 60 08

E-mail: kl@carsten-knudsen.dk

Martin Kold

Byggeleder

​Direkte: 60 40 38 92

E-mail: mk@carsten-knudsen.dk

​Carsten Knudsen

Byggeleder

Mobil: 40 45 38 76

E-mail: carsten@carsten-knudsen.dk

Claus Damgaard

Byggeleder

Mobil: 42 50 11 69

E-mail: cd@carsten-knudsen.dk