Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Snedkerværksted til erhvervskunder og specialopgaver

Tømrer- og snedkerfirmaet CARSTEN KNUDSEN A/S har domicil i Ringe, hvor vi holder til med eget værksted, der primært beskæftiges med egenproduktion og særlige professionelle B2B-specialopgaver. Værkstedet er bemandet af dygtige og erfarne snedkerer, der kan håndtere og rådgive om alle typer professionelle opgaver. Claus Andersen tager sig af den daglige ledelse på snedkerværkstedet og har gjort det gennem 25 år. Claus møder ind med 30 års erfaring som snedker og har således en tung specialiseret erfaring og kreativitet at trække på - både ift. vores indledende rolle som proff. sparringspartner og i udførselsfasen, hvor faglig viden og kvalitet i håndværket er vore løftestang. 

På værkstedet udfører vi dagligt opgaver for egne byggepladser, hvor disse kræver maskinbearbejdning – ligesom vi også tager imod ordrer fra erhvervskunder, som har brug for at få snedkerarbejde og specialopgaver udført af vores dygtige snedkerer. Vores erfarne snedkerteam sætter en ære i at videreføre stolte håndværkstraditioner og leverer altid godt og gennemtænkte løsninger, 

Vi tilbyder bl.a. B2B specialopgaver:

  • Restaurering af fredede bygninger
  • Hjemtagning og restaurering af gamle døre og vinduer
  • Specielfremstillinger på mål - eksempelvis gesims i træ og fremstilling af porte
  • Restaurering af kirkemøbler, kirkedøre, kirkelemme m.v.
  • Specielle lister; gerikter – fodpaneler udført ud fra gamle profiler
  • Nye vinduesrammer/forsatsvinduer

B2B bygherre med eget snedkerværksted

Vores snedkerafdeling er primært til for vores professionelle kunder, men vi tager også større projekter ind for privatkunder - eksempelvis i forbindelse med arbejder ved tagudskiftning, tilbygning og udskiftning af døre- og vinduer.

Når du er kunde hos os, kommer du til at tale med en professionel snedker, som udover at oplyse dig om priser også kan rådgive dig i løbet af dit projekt, så vi får skræddersyet den helt rette løsning til dit behov.

Kontakt os

Med grundig planlægning, faglig stolthed og aftaler man kan regne gør vi os hver dag umage for at leve op til at være vores kunders foretrukne professionelle snedker-sparringspartner i byggeprocessen. "Alt det, det kan blive til" er vores slogan og symboliserer rygraden i vores måde at gå til opgaven på - vi drives af lysten til og nysgerrigheden efter at indfri og udvikle det fulde potentiale af alt det et projekt og samarbejde kan blive til.

​Kontakt os for professionel sparring og projektafklaring. 

E-mail til mail@carsten-knudsen.dk eller på tlf.: 62 62 38 76