Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Erfaren snedker med eget værksted og egne maskiner

Tømrer- og snedkerfirmaet CARSTEN KNUDSEN A/S har domicil i Ringe, hvor vi holder til i eget værksted med moderne maskinsnedkeri, som gør, at vi kan udføre specialopgaver af enhver type og størrelse. Vores værksted er bemandet af dygtige og erfarne medarbejdere, der kan håndtere og rådgive om alle typer opgaver. Claus Andersen tager sig af den daglige ledelse på vores snedkerværksted. Claus har 30 års erfaring som snedker og har stået for driften på værkstedet i 25 år. Han har således en enorm bred erfaring og kreativitet at trække på både ift. sparring og selve projektudførelsen.

På værkstedet udfører vi dagligt opgaver for egne byggepladser, hvor disse kræver maskinbearbejdning – ligesom vi også tager imod ordrer fra private og erhvervskunder, som har brug for at få snedkerarbejde udført. Enhver snedker hos os sætter en ære i at videreføre stolte håndværkstraditioner.

Vores snedkerfirma kan tilbyde:

  • Hjemtagning og restaurering af gamle døre og vinduer
  • Specielfremstillinger på mål af enhver art
  • Kittearbejde
  • Specielle lister; gerikter – fodpaneler udført ud fra gamle profiler
  • Nye vinduesrammer/forsatsvinduer
  • Radiatorskjulere
  • Renovering af møbler
  • Restaurering af fredede bygninger
  • Erfaring i restaurering af kirkemøbler, kirkedøre, kirkelemme m.v.

Hvad koster en snedker?

Vores snedkerfirma arbejder med både store og små projekter, og derfor varierer vores priser også. Det er derfor en god idé at give os en idé om omfanget af din opgave, så vi kan komme med et tilbud – hvilket naturligvis er ganske uforpligtende.

Når du er kunde hos os, kommer du til at tale med en professionel snedker, som udover at oplyse dig om priser også kan rådgive dig i løbet af dit projekt, så vi får skræddersyet den helt rette løsning til dit behov.

Kontakt din lokale snedkermester i dag

Det første skridt mod veludført snedkerarbejde er at tage kontakt til en af vores erfarne medarbejdere hos CARSTEN KNUDSEN A/S. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål, både vedr. priser og ydelser, og du er altid velkommen til at skrive en e-mail til mail@carsten-knudsen.dk eller ringe på tlf.:

Ringe: 62 62 38 76 | Svendborg: 62 80 01 45

​Firmaoplysninger Ringe

Industrivej 24, 5750 Ringe

Telefon: 62 62 38 76

E-mail: mail@carsten-knudsen.dk

Faktura: faktura@carsten-knudsen.dk

CVR: 19433285

​Firmaoplysninger Svendborg

Ryttervej 8, 5700 Svendborg

Telefon: 62 80 01 45

E-mail: mail@carsten-knudsen.dk

CVR: 18214547