Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nye vinduer monterer vi efter dine ønsker​

​Mangler du professionel hjælp til udskiftning af vinduer? Så kontakt gerne Tømrer- og snedkerfirmaet Carsten Knudsen A/S. 

Vi er en kompetent virksomhed, som altid står klar til at hjælpe dig med montering af nye vinduer. Vores firma holder til i Ringe og i Svendborg, hvorfra vi servicerer mange forskellige kunder fra hele Fyn.

Der kan være mange forskellige grunde til at udskifte sine vinduer til nye. Ældre typer af vinduer er ofte ikke lige så godt isoleret som de nyere modeller, og desuden er de ofte heller ikke særlig energivenlige. Hvis du ønsker at spare penge på dit energiforbrug samt sikre et bedre indeklima, så kan du derfor med fordel få nye vinduer.

Hvad koster nye vinduer?

Den nøjagtige pris på nye vinduer afhænger af flere forskellige ting. Det kommer blandt andet an på, hvor mange vinduer der skal udskiftes, samt hvilken slags vinduer der er tale om. Vi kan tilbyde mange forskellige løsninger og leverer også vinduer efter mål. Uanset hvad du ønsker, så garanterer vi fordelagtige priser.

Hvis vi skal stå for montering af vinduer hos dig, så kan du være sikker på, at vi leverer kvalitetsløsninger til den aftalte tid og pris. Derudover er du garanteret altid at blive mødt af veluddannede og dygtige medarbejdere med en høj faglig stolthed. 

Kontakt os for at høre nærmere

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af nye vinduer hos dig, så kontakt os gerne allerede i dag. Vi står klar med professionel hjælp og kompetent rådgivning, og er altid klar til at give dig et godt tilbud på din opgave.

​Vi kan kontaktes på telefon:

Ringe: 62 62 38 76

Du kan også skrive en mail til: mail@carsten-knudsen.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​​