Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vores løfte​ - "Alt dét, det kan blive til"

VORES LØFTE

"Alt dét, det kan blive til" er vores løfte om at agere på en sådan måde, at vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere får mest mulighed kvalitet ud af deres investering i os og samtidig får mulighed for at trives og udvikle sig.


​Vi udfører fag- hoved og totalentrepriser for den professionelle bygherre. Og hver dag arbejder vi for, at gøres os fortjent til, at vores kunder vælger at bygge med os igen og igen. Vi ser ikke kun målet, men arbejder for, at vejen derhen er en god oplevelse for alle involverede.

Kontor og værksted i Ringeafdelingen​

Vi yder hele indsatsen for at indfri alt dét et projekt og godt samarbejde kan blive til. Det er dét, der kendetegner Carsten Knudsen A/S.

”De har styr på det, det er derfor , at de er styrende."

Alt dét, overblik kan blive til

I al sin enkelthed går det ud på, at man hver især, i den rolle man har, tager ansvaret for resultatet og følger det til dørs. Den samme seriøsitet og ansvarsfølelse forventer vi også af vores omgivelser. Om det er lærlingen, svenden, funktionæren eller direktøren er naturligt lederskab og kompromisløs ærlighed noget der værdsættes hos Carsten Knudsen A/S.

”Vi må aldrig have mere travlt, end at vi har tid til at vende os om og se, hvordan det er blevet, dét vi har lavet." - Direktør og tømrer Carsten Knudsen


Alt dét, faglig stolthed kan blive til

​Vi ved, at planlægning og kvalitet går hånd i hånd. Derfor tager vi ansvar for processen og udførelsen, for at sikre, at vores kunder når helt i mål med opgaverne.

Vi stiller med en dedikeret, stolt og erfaren medarbejderstab som kender værdien af hvad respekt, rettidighed og ærlighed betyder, også hvis det en gang imellem kræver at vimå gå mod strømmen. Vi er direkte og ærlige fordi ærlige meninger i enden giver det bedste resultat for alle involverede.

”Det er dejligt befriende at have rent mel i posen. Det sætter vi en stor ære i.”

- Troels Brunholm


VI INVESTERER OS SELV I LØSNINGEN

Alt dét, overblik kan blive til

​Vi arbejder sammen med en bred vifte at professionelle bygherre, rådgivere og arkitekter, der kender os for, at vi investerer os selv i opgaverne. Vi brænder for at kunden, brugeren og beboeren får mest mulig kvalitet for pengene, og det er vi stolte af at være kendt for. Det betyder nemlig, at vi leverer den kvalitet og faglighed, som vi selv forventer af vores omverden.

Vi bliver mindet om, at vi er lykkedes med det, når kunder, samarbejdspartnere og tidligere medarbejdere til stadighed holder ind ved vores kontor i Ringe på Fyn, og tager sig tid til at hilse på og få en kop kaffe. Det værdsætter vi meget, og vægter højt at gøre os fortjent til.

TILLID ’PÅ LANDET’

Når man kigger på landkortet tager vores liv i CARSTEN KNUDSEN A/S sit afsæt lidt uden for storbyen. Det betyder meget for os, at tillid er det, som vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere står tilbage med, når dagen er omme. Relationer, der baseres på tillid giver værdi i vores bog, da en sådan (ja, nogen ville vel nok kalde det gammeldags) mentalitet kaster langvarige relationer af sig. Og de langvarige relationer tilstræber vi her ’ude på landet’. Vi tror på, at vores jordbundenhed, ro og vedholdenhed har afsæt i og får god næring fra den jord vi bor på i Ringe, og det er værdier vi sætter højt.