Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Renovering af hus efter dine ønsker og behov

Drømmer du om at foretage en renovering af dit hjem? Så er du velkommen til at kontakte tømrer- og snedkerfirmaet CARSTEN KNUDSEN A/S. Vi har mange års erfaring på området og et stort hold af specialister ansat, hvilket gør os i stand til at varetage enhver opgave indenfor snedker- og tømrerarbejde. Vi holder til i Ringe og Svendborg, men vi servicerer kunder fra hele Fyn, fx også Odense – og det har vi gjort siden 1992.

Hvad indebærer renovering ?

Vi beskæftiger os med alt indenfor renovering, reparation, vedligeholdelse, om- og tilbygning, nybyggeri i såvel fag- som hoved- og totalentrepriser. Vi har en bred erfaring med husrenovering af private hjem og har desuden en stor erfaring med byggeri af kontorlokaler, butikslokaler, erhverv og institutioner, kommunale instanser og boligforeninger.

Der findes mange forskellige former for renovering, og mulighederne er nærmest uendelige. Uanset om du kunne tænke dig en tilbygning i form af en garage, en større stue eller en totalrenovering af hus, så har vi kompetencerne til at hjælpe dig professionelt. Hos os kommer dine ønsker og behov altid i første række, og vi gør vores bedste for at imødekomme disse bedst muligt.​

Hvad koster en tilbygning til et hus ?

Den nøjagtige pris på en tilbygning til et hus kommer an på forskellige parametre. Opgavens samlede omfang er blandt andet afgørende for prisen på den tilbygning, du ønsker. 

Uanset om du drømmer om at få bygget en ny entre eller en udestue til dit hus eller sommerhus, så kan du forvente at modtage attraktive priser, jordnær kommunikation og kompetent rådgivning hos os.

Vi går meget op i, at alle vores kunder har tillid til os som samarbejdspartner. For at sikre dette sørger vi fx altid for at overholde alle vores aftaler, både hvad angår tid og pris. Vores medarbejdere er desuden alle sammen veluddannede og brænder for at skabe kvalitetsløsninger, der holder og som vi kan være stolte af.

Ring og hør mere om dine muligheder for renovering og tilbygning

Kunne du tænke dig at modtage en mere konkret pris på, hvad en renovering af dit hus koster? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi sammensætter altid gerne et godt tilbud på en ombygning hos dig, hvor vi samtidig fortæller mere om dine muligheder.

Du kan kontakte os på telefon:  62 62 38 76

Du kan også skrive en e-mail til: mail@carsten-knudsen.dk, så hører du fra os snarest muligt. Vi ser frem til at puste liv i dit projekt.​