Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Tagrenovering: Vi er din fynske specialist med 30 års erfaring

Trænger dit tag til en udskiftning eller tagreparation? Så står vi hos tømrer- og snedkerfirmaet CARSTEN KNUDSEN A/S klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med både tagrenovering og lægning af nyt tag. Vi har kontorer i Ringe og Svendborg, hvorfra vi servicerer mange forskellige typer kunder – både private og virksomheder – på hele Fyn.

Hvornår er det tid til tagrenovering ?

Hvis dit tag er gammelt og slidt, eller hvis det har huller eller andre utætheder, så kan det godt betale sig at få foretaget en tagrenovering eller en komplet udskiftning til et nyt tag. Hvis ikke taget er tæt, så risikerer du at bruge unødvendigt meget energi eller komme i risikozonen for at få en mere dybdegående fugtskade på det bærende fundament under taget. Vores erfarne kollegaer står klar til at hjælpe dig med mange forskellige former for tagarbejde, så tøv ikke med at kontakte os.

Hvad koster et nyt tag ?

Den nøjagtige pris på et nyt tag afhænger af forskellige ting. Det kommer fx an på, hvilken type tag du ønsker samt hvor stort opgavens samlede omfang er. Uanset hvad din opgave lyder på, så kan du være sikker på, at vores løsninger udføres i højeste kvalitet – og at vores priser er konkurrencedygtige. Vi leverer til tiden og rådgiver dig efter dine behov.​

Vores virksomhed har eksisteret siden 1992, og derfor har vi mange års erfaring med forskellige former for tagrenovering og lægning af nyt tag. Vi arbejder med mange forskellige tagtyper, både eternittag, beton- og tegltag m.m. 

I vores firma har vi en høj faglig stolthed, som afspejles i de kvalitetsresultater, vi altid stræber efter at levere. Vores erfarne team sætter en ære i at holde ord og skabe kvalitetsløsninger, der holder.

Kontakt os for flere oplysninger

Skal vi foretage renovering af tag hos dig, eller mangler du hjælp til lægning af nyt tag? Så kommer vi gerne og løser opgaven professionelt. Vi tilbyder desuden altid kompetent rådgivning og vejledning, så vi sammen kan finde den bedst mulige løsning på din tagrenoveringsopgave.

Kontakt os, hvis du ønsker en kompetent og erfaren samarbejdspartner til din tagrenovering.

Ringe: 62 62 38 76

Skriv en e-mail til: mail@carsten-knudsen.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​