Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Erfarent​ tømrerfirma med en bred og specialiseret faglig ekspertise

Er du på udkig efter en dygtig tømrer, der kan varetage mange forskellige opgaver? Så kan du med fordel kontakte tømrer- og snedkerfirmaet CARSTEN KNUDSEN A/S. Vores erfarne og dedikerede team af svende sætter en stor værdi i kvalitet til tiden, gennemskuelig kommunikation og ordholdenhed. Vi servicerer både private og erhvervskunder fra Ringe, Odense, Svendborg og på det resterende Fyn.

Vores tømrerfirma har eksisteret siden 1992, og gennem årene har vi løst et hav af forskellige opgaver hos glade og tilfredse kunder. På vores projektside kan du gå på opdagelse i vores spændende byggeunivers. Vi hjælper både til ved store og små opgaver indenfor tømrerarbejde, så tøv ikke med at kontakte os, når du skal have hjælp til dit næste projekt.

Nogle af vores primære arbejdsopgaver er:

Hvad koster en tømrer ?

Det er svært at komme med en konkret pris på, hvad en tømrer koster, idet vores priser afhænger af den pågældende opgave. Prisen afhænger af, hvilken type opgave der er tale om samt hvilke materialer, der skal anvendes.

Vi går meget op i at kunne sikre vores kunder konkurrencedygtige priser hver gang, og vi har erfarne medarbejdere og samarbejdspartnere, der sikrer kvalitet og tryghed i både rådgivningsfasen og projektudførslen.

Vi forstår betydningen af, at man som kunde har behov for at have tillid til den tømrer, man vælger som samarbejdspartner – en sådan tillid handler både om god kommunikation og rådgivning samt effektivitet og gennemgribende kvalitet i udførelsesfasen. Det får du hos os, og vores erfarne team sætter en ære i at holde ord og skabe kvalitetsløsninger, der holder.

Alle medarbejdere i vores tømrerfirma er veluddannede og har en stor erfaring og passion for at levere holdbare og veludførte resultater hver gang. Vi leverer altid et stykke arbejde, som vi også ville gøre det hjemme hos os selv. Du kan derfor trygt lade os udføre tømrerarbejde hos dig.

Kontakt vores tømrerfirma for at høre nærmere

Ønsker du at høre mere om, hvad vores tømrerfirma kan gøre for dig, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at løse enhver opgave professionelt og til at få en god snak og forventningsafstemning ift. dine behov.

Kontakt vores tømrermester for et godt tilbud og flere informationer på telefon:

Ringe: 62 62 38 76

Du kan også skrive en e-mail til: mail@carsten-knudsen.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Kontakt os gerne for at høre om vi kan hjælpe Dig med Din løsning.​