Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Den gode dialog

”Vores fokus på klar og tydelig kommunikation imellem vores kunder og samarbejdspartnere er grundstenen for den gode dialog, som vi værner om”​

Mit kendskab til Carsten stammer fra hans far, Søren Knudsen som jeg har lavet halballer med for mange år siden, og derfra er mit forhold til Carsten vokset.

Carsten og hans far er lavet på samme fabrik, man laver en aftale og så kører det bare.


​Det behøver ikke være så kompliceret, vi går bare i gang, og der er ingen overraskelser og kun godt håndværk.
Det er lige meget, om man taler med chefen eller en af svendene, uanset - så ved man, at det bliver ordnet og gjort ordentligt. Jeg kan beskrive samarbejdet meget kort … ordentligt, respekt for kunden og det arbejde man udfører.


Når et projekt er færdigt, så kan man mærke, hvor vigtigt det er at begge parter er glade. ” 


Niels Knud Eriksen - Kunde

​”Nøglen er at finde gode håndværkere, som ikke bare gør det man siger, men som har en holdning og en faglig stolthed til det de laver. Det er ikke fordi vi er gift, men hos CARSTEN KNUDSEN A/S oplever vi en gensidig respekt overfor hinanden, og en tillid til at vi hver især laver tingene ordentligt.

Hos CARSTEN KNUDSEN A/S siger man sin mening, og tager gerne en livlig og saglig diskussion om løsningen af opgaverne. Det mener jeg kun der kommer et bedre resultat ud af i sidste ende."

​Michael Petersen – C&W Arkitekter A/S